BYZIA,BYZIA,BYZIA…

…βυζιά…τι να πει κανείς για αυτά τα δύο σακίδια λίπους, ιστών και αγγείων τα οποία κοσμούν το γυναικείο θώρακα. Η λαϊκή μούσα έχει εξυμνήσει το γυναικείο στήθος σε τέτοιο βαθμό που τελικά θα πρέπει και οι άντρες να νιώθουμε μειονεκτικά που δεν το φέρουμε. Γιατί όμως στεκόμαστε αποσβολωμένοι μπροστά σε δύο στητά τεράστια βυζιά αφού στο κάτω κάτω η φύση δεν τα προορίζει για την αφεντιά μας αλλά για τα μωρά; Ειλικρινά το λέω δεν ξέρω και δεν θα ήθελα να μάθω φοβούμενος μην απομυθοποιήσω τα δύο αυτά εξαίσια στολίδια. Αρκετά όμως με τον πρόλογο και πάμε στο δια ταύτα. Ποια είναι η χρήση τους εκτός από το θηλασμό; Το χάϊδεμα ,ζούληγμα ,φίλημα ,δάγκωμα και λοιπά δεν ικανοποιούν την ανδρική ορμή επομένως μοιραία και θα αναφερθώ στο ισπανικό.

 Δεν υπάρχει επίσημη εκδοχή για την προέλευση της ονομασίας. Μια από τις ανεπίσημες εκδοχές είναι ότι η ονομασία πρόηλθε από ναυτικούς-βρωμερούς και τρισαθλίους, που οι Ισπανίδες πόρνες δεν τους έδιναν καμιά εσωτερική κοιλότητα και τους ξεχαρμάνιαζαν έτσι. Πραγματικά αυτό που λεμέ εμείς ισπανικό, οι Ισπανοί το λένε Κουβανέζικο ενώ οι Μεξικανοί Ρωσικό;!;;! Για άλλους δεν ξέρω…

Το ισπανικό λοιπόν μπορεί να είναι εξίσου καλό με την ερωτική πράξη αρκεί να υπάρχουν κάποια τυπικά και ουσιαστικά προσόντα όπως:

    1. Εργαλείο μεγέθους > 15 εκατοστών σε πλήρη λειτουργία ( > 17 recommended )

  2. Ίσιο – αλφάδι. Άμα έχει ελαφριά κλίση ίσως τη σκαπουλάρεις. Αν η κλίση είναι πολύ μεγάλη τότε μιλάμε για γιαταγάνι το οποίο και δεν κάνει για αυτή τη δουλεία. Επομένως ατύχησες.

Mujer – ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά

  1. Ηλικία > 16 ώστε να έχει ανάπτυξη και την απαιτούμενη εμπειρία.

  2. Δυο, ομοιόμορφα, ομογενή μη σιλικονατα στήθη-ζέμε-βυζιά-αεροσάκους.

  3. Μέγεθος ευρωπαϊκό >= 3 / Βρετανικό, Αμερικανικό D-cup.

 

Όσον αφορά τις στάσεις δυστυχώς οι επιλογές δεν είναι και παρά πολλές.Θα παρουσιάσω δυο. ΔΕΝ είναι οι μοναδικές, και κανείς δεν τις ξέρει όλες. Πάντα βγαίνουν καινούριες.

Στάση 1

Η γυναικά ανάσκελα και ο άντρας από πάνω. Αν έχετε το ίδιο ύψους, πρέπει ο κώλος σας να είναι εκεί που τελειώνει ο θώρακας της. Δεν καθόμαστε επάνω θα της κάνουμε ζημιά. Αν είσαι ψηλός-κρεμανταλάς την βρίσκεις στη κοιλιά-αρχή λεκάνης. Προσοχή θα τη σκάσετε. Αν είσαι ζουμπάς-ένα και χώμα κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός, δεν πειράζει. Ο Διαμαντής κοιτάει την κάτω σιαγόνα της γυναικάς και τοποθετείται εντός επί τα αυτά. Τα αυτά είναι ο Όλυμπος και ο Κίσσαμος. Τα πιάνετε και σπρώχνετε προς το Διαμαντή μέχρι να νιώσετε σφίξιμο της αρεσκείας σας. Συνήθως αεροστεγώς. Ευθύγραμμη αρμονική ταλάντωση (φθίνουσα) εκτελούν ο Διαμαντής και τα περιτυλίγματα , με ΑΝΤΙΘΕΤΗ φορά (αλλιώς δεν κάνουμε τίποτε). Επαναλαμβάνουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Ατάκες που πρέπει να αποφεύγουμε

  1. Μου πληγώνεις το σαγόνι.

  2. Πάλι στο λάρυγγα είναι, αλλά από την έξω μεριά.

Στάση 2

Ο άντρας ανάσκελα και η γυναικά γονατίζει πάνω από το Διαμαντή. Κρέμονται η Άρτα και τα Γιάννενα, εκατέρωθεν του Διαμαντή. Η γυναικά, παίρνει με το αριστερό τη Άρτα και με το δεξί τα Γιάννενα. Πνιγούν ασφυκτικά το Διαμαντή. Η ιδία ταλάντωση λαμβάνει χωρά. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ποτέ μα Ποτέ δεν έχουν διαφορετική φορά η Άρτα με τα Γιάννενα. Θα δημιουργηθεί τριβή, θα ανεβάσετε θερμοκρασία, και θα τραγουδάτε στην κυριολεξία το άσμα "Πήραν τα στήθια μου φωτιά…". Αν δείτε τον άντρα να αλληθωρίζει, με βλέμμα αγελαδίσιο κοιτώντας προς το άπειρο, πετύχατε. Προσοχή μη γελάσετε με τη φάτσα του/Μην τον βγάλετε φωτογραφία – δεν θα βγείτε ζωντανή από το δωμάτιο.

Αν δεν τηρείτε τα requirements

  Μικρά βυζιά: Άσχημο. Πρέπει να τραβάτε δέρμα από τις μασχάλες. Επίπονο, κυρίως αν δεν έχει ξυριστεί πρόσφατα – Γδέρνει.

  Γυναικά με κοιλιά: Αποσταθεροποιητικός παράγοντας. Έχετε κλίση, και αν ιδρώσει ο κώλος σας θα γλιστράτε προς τα βυζιά.

  Σιλικόνη: Σκληρό, δεν πλάθεται/παίρνει το σχήμα του Διαμαντή.

  Στραβός Διαμαντής: Η ταλάντωση δεν είναι Ευθύγραμμη, και πρέπει να καταβάλετε απίστευτη ενεργεία.

  Μικρός Διαμαντής: Δε βρίσκεις τι να τρίψεις

  Μικρός και Στραβός: Πάνε κάνε πλαστική ΤΩΡΑ. angelina_jolie86

  Γερασμένα/Πεσμένα βυζιά: Ανομοιογενής μάζα. Ο Διαμαντής θα χαθεί στη μαύρη τρυπά.

 

 

                                 Και για τη συνέχεια μερικές οδηγίες χρήσης…

 


Στήθος

• Μεγάλο στήθος: Με τη γλώσσα σου γλείψε τη στο σημείο που βρίσκετε κάτω από τη μασχάλη. Συγκεκριμένα, πίεσε την εξωτερική πλευρά του στήθους της με το στόμα σου ή με την άκρη των δακτύλων σου, θα το λατρέψει.

• Μικρό στήθος: Μπορεί να σου αρέσει να τα αποκαλείς λεμονάκια αλλά πρόσεξε μην τα ξεζουμίσεις. Είναι ευαίσθητα, γι’ αυτό πρόσεξε πως θα τους συμπεριφερθείς. Με ολόκληρη τη παλάμη σου αγκάλιασε τα και κάνε τους κυκλικές κινήσεις, καθώς και πάνω κάτω, κατά τη διάρκεια του σεξ.

• Πεσμένο στήθος: Γι’ αυτό βαλέ’ τη να ξαπλώσει και μετά χέρια σου φέρε τις ρώγες στο στόμα σου. Δάγκωσε τα και πίεσε τα όσο θέλεις. Δεν καταλαβαίνουν σχεδόν τίποτα.

• Πλαστικό στήθος: Δώσε βάση στην επιφάνεια του, πίεσε τα ελαφρώς και με την άκρη της γλώσσας σου κάνε κυκλικές κινήσεις στη σπιράλ περιοχή της ρώγας.

• Στήθος μαμάς: Οι ρώγες του είναι ερεθισμένες, οπότε δώσε βάση στην περιοχή που βρίσκεται από κάτω. Με τα χέρια σου, απαλά και διακριτικά, ανασήκωσε το, θα την κάνει να νιώσει ωραία.

Ρώγες

• Ρώγες μεγάλες: Επειδή έχουν πάρα πολλά νεύρα, είναι και υπερευαίσθητες. Μην κάνεις λοιπών άγαρμπες κινήσεις, όπως να τις δαγκώσεις ή να τις τσιμπήσεις.

• Ρώγες μικρές: Ο σκούρος κύκλος γύρω από τη ρώγα είναι στην ουσία πιο ευαίσθητος απ’ την ρώγα. Συγκεντρώσου στο πάνω δεξί τεταρτημόριο και δώσε την παράσταση σου.

angelina_jolie_1_1024x768• Ρώγες ανάποδες: Δεν διαφέρουν από τις κανονικές, όμως πρέπει να τις συμπεριφερθείς με ευαίσθητο τρόπο, πολύ αγάπη. Ξεκίνα λοιπόν με κοπλιμέντα ώστε να κάνεις την κάτοχό τους να πιστέψει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια άρχισε τα γνωστά: φίλησε τις, γλείψε τις και ρούφα τις.

 1212

 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΩΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ .ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to BYZIA,BYZIA,BYZIA…

 1. Ο/Η vaso λέει:

  kala ola auta pou les .alla pos ta les ta exeis dokimasei?

 2. Ο/Η gevara λέει:

  TO SEX EINAI YGEIA AN JEREIS IDIKA NA TO KANEIS TELEIA TO KAIRDEISES TO ZIR MIR. XAXAXAXAXAXAXA

 3. Ο/Η gevara λέει:

  ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΥΣΩ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ

 4. Ο/Η gevara λέει:

  ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΥΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΗ ΩΡΑΙΑ

 5. Ο/Η liakos λέει:

  βασω μου δεν χρειαζεται να δοκιμασεις κωνιο για να δεις αν θα πεθανεις…η γνωση και μονο ειναι αρκετη!συνεπως καποια απο τα οσα γραφω ειναι εμπειριες και καποια αλλα γνωσεις ή πληροφοριες.σε διαφωτισα;

 6. Ο/Η christos λέει:

  DIAMANTIS……….AN.EXI.ENA.MEGALO.KAI.ENA.MIKRO.ANTE.WGALE.AKRI

 7. Ο/Η kostas λέει:

  Καλά τα λες, αλλά τα πλαστικά βυζιά είναι καλύτερα για Ισπανικό καθώς είναι πιο σκληρά κ έτσι δεν παραμορφώνονται εύκολα κ υπάρχει καλύτερη τριβή.Ενώ με τα φυσικά στήθη,ο ‘Διαμαντής’ όπως τον αποκαλείς, τα πιέζει και τα παραμορφώνει περισότερο,με αποτέλεσμα να χάνεται η τριβή και να γλιστράει ανάμεσα τους.Δοκιμασμένα πράγματα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s